VideoFormats - Diverse mogelijkheden

.


 • Productvideo

  Een productvideo versterkt de beleving. Consumenten kunnen door middel van video, binnen tientallen seconden, de meerwaarde van het product of dienst al ervaren. Door de overtuigingskracht die video uitstraalt vergroot je daarnaast ook nog eens de kans dat de kijker de gewenste vervolgstappen neemt. Doordat video resulteert in een hogere positie in de zoekmachines, is een productvideo op de productpagina van jouw shop onmisbaar. Kortom: Zien is Kopen!

  Bekijk video

 • Bedrijfsvideo

  Bedrijfsvideo ’s versterken het imago van bedrijven. Met een bedrijfsvideo maak je een statement naar klanten! Niet alleen extern, ook intern heeft het laten maken van een bedrijfsvideo impact. Het is een prima middel om de 'Company Pride' een pep te geven. De afgelopen tijd komt het gebruik van online video als middel van corporate reclame steeds vaker voor. Een goede bedrijfsvideo helpt je klanten om zich beter aan jou en je bedrijf te verbinden. Mensen vinden mensen leuk en daarom is er geen betere manier voor klanten om zich aan de hand van een bedrijfsvideo te verbinden met je organisatie.

  Bekijk video

 • Instructievideo

  Video instructies kunnen meerdere doelen dienen. Bij een video van defensie ter rekrutering van nieuwe personeelsleden bijvoorbeeld is het doel motiveren. Een ander voorbeeld is demonstreren hoe een motorrijder het beste met zijn motor om kan gaan door instructies te laten tonen. Zo zijn er ook video’s die puur en alleen bedoeld zijn om te vermaken. Tot slot kan een video ook instrueren, zoals een uitleg over het aansluiten van een router of het vervangen van een cartridge. Het doel van de instructievideo dient duidelijk te zijn vóór aanvang van de productie.

  Bekijk video

 • Interactieve Video

  U vraagt zich af: hoe kan ik mijn kijkers tot het einde van mijn video’s boeien en effectief mijn boodschap overbrengen? Wij weten het antwoord. Maak persoonlijk contact! Welke informatie voor een kijker interessant is zal per persoon verschillen. Onze software biedt de mogelijkheid om op verschillende plekken en momenten in de video keuzes te maken. Daarnaast kan de kijker ook gericht informatie invullen. Kijkers bepalen zo zelf wat zij willen zien of waar zij naar toe door willen klikken. Door in contact te komen met je kijkers kun je inspelen op de persoonlijke behoeftes van jou publiek. Laat ons jouw video’s interactief maken en toon de juiste informatie, op de juiste manier aan de juiste personen.

  Bekijk video

 • Projectontwikkeling

  Binnen een projectontwikkelings fase worden gebouwen en woningen "bedacht" waarvan men denkt dat er vraag naar is en n.a.v. de concepten wordt er gezocht naar grond waar gebouwd kan worden, maar ook de functies van een gebouw worden onder de loep genomen evenals het ontwerp en alle zaken die geregeld worden om te kunnen bouwen. Nadat alle zaken rond zijn, kan een projectvideo worden opgestart waarbij middels Artist Impressies, 3D tekeningen en Luchtvideo- en Fotografie een nieuwbouwvideo kan worden gerealiseerd welke het doel heeft toekomstige bewoners te interesseren een woning te kopen.

  Bekijk video

 • Beurspresentatie

  Op een willkeurig netwerkevent is de kans heel groot dat je met minstens 1 zakelijke deal het event verlaat, vandaar dat het binnenlopen van een netwerkevent zonder plan meestal tijdverspilling is. Wanneer je een bepaald doel voor ogen hebt dient er research te worden gedaan en uit te zoeken wie je kan helpen om je doelen te bereiken. Veel events stellen een lijst van exposanten online beschikbaar of sturen berichten via de Social media als LinkedIn, Facebook of Twitter. Video Advertentie verzorgt en ontzorgt voor exposanten van een netwerkevent de beurspresentatie video’s en filmt ook het gehele evenement ter promotie van de eventorganisatie.

  Bekijk video