Onze 4 Specialisaties

Ieder bedrijf wil tegenwoordig iets doen met online video echter zijn er nog vele vragen zoals:

  • Hoe en Waar te beginnen?
  • Wat kan ik zelf doen?
  • Wat moet ik allemaal aanleveren?
  • Wat kost het?
  • Hoe breng ik mijn boodschap het beste over?
  • Voor wat voor soort videoformat kies ik?
  • Krijg ik er ook leads uit?
  • En hoe wordt ik zo goed mogelijk gevonden?
zijn vragen die gelijk bij ieder bedrijf naar voren komen. Video Advertentie helpt deze bedrijven.
Wij adviseren, produceren, analyseren en optimaliseren alle online video producties, marketing en reclame activiteiten binnen elke branche.

Wij zijn producent van diverse videoformats, zoals bedrijfsfilms, commercials, testimonials, vacature video's, productfilms, instructiefilms of beurs/events video's welke allen met zorg zijn gemaakt en met creativiteit in beeld worden gebracht zodat de 'boodschap' goed tot haar recht komt!

Oog voor de klant
Wij verplaatsen ons in de opdrachtgever en ontwikkelen een vooral betaalbaar audiovisueel middel waarmee we het communicatiedoel optimaal kunnen bereiken. En dat doen we zo, dat de opdrachtgever zich er voor de volle honderd procent in herkent. Samen komen we tot een helder concept dat als uitgangspunt dient voor het eindproduct. Een onderscheidend concept moet vervolgens ook perfect worden uitgevoerd. Die garantie bieden wij door het vakmanschap van onze mensen, zowel op technisch als creatief gebied.

Doelgroep
Video heeft natuurlijk pas effect als mensen ernaar kijken. Wij houden hier in iedere stap van en na het traject rekening mee. Wij zorgen, middels Video Advertising ervoor dat uw boodschap de doelgroep bereikt. We bieden alle oplossingen voor distributie van audiovisuele boodschappen, of dat nu is via televisie, internet, intranet of digital signage.

Specialisaties


Videoproductie

Het laten produceren van een video (videoproductie) is voor jou de ideale kans om je producten of diensten te promoten. Ben je toe aan een bedrijfsfilm, productvideo, testimonial, instructievideo, animatie, of een van de andere talloze mogelijkheden met online video?
Dan ben je aan het juiste adres.
Lees meer...

Videomarketing & Advertising

Videomarketing is een vrij breed begrip. Heb je al een video? Dan wil je zo veel mogelijk potentieele klanten bereiken. Hoe doe je dat? Wij zorgen dat de video via alle beschikbare kanalen wordt verspreid en gevonden door de juiste doelgroep. Heb je nog geen video? Dan kunnen wij een video voor je ontwikkelen.
Lees meer...

Interactieve Video

In een Interactieve video kan de kijker middels diverse buttons in jouw video klikken waardoor hij zelf bepaalt wat hij te zien krijgt. De video wordt zo zeer dynamisch en biedt voor elke kijker de gewenste informatie op maat. Dit leidt tot meer en langere engagement en hogere Sales conversion rates.
Lees meer...