Videoportfolio - Meer video's : www.youtube.com/videoadvertentie

Bedrijfsvideo - Fireplace Haarden

Bij Fireplace Haarden vindt u alle expertise op het gebied van (gas)haarden, houtkachels en buitenhaarden. FirePlace Haarden wenste een korte bedrijfsvideo voor een Trueview campagne via Google Adwords.

Productcompilatie - Dictator Productie

DICTATOR is al ruim 80 jaar lang de specialist op het gebied van het aanbieden van innovatieve oplossingen voor alles wat te maken heeft met het geruisloos openen, vastzetten, sluiten en opvangen van uw deuren of poorten.

Instructievideo - Informatiebord.nl

Het bedrijf dankt zijn naam aan zijn missie om alle informatie over verkeersborden voor iedereen toegankelijk te maken. Vanuit Nederland fabriceren zij de meest luxe en duurzame verkeersborden van de hele wereld.

Beursvideo - Verkeer & Mobiliteit

De Expo Houten stond helemaal in het teken van verkeerstoepassingen, mobiliteitsoplossingen en parkeeruitdagingen. Uitsluitend gericht op de Nederlandse markt waarbij u kon kennismaken met de allernieuwste ontwikkelingen en de bedrijven erachter.

Bouwproject video - BAM Enschede

Met de ambitie van Nederland om in 2020 energie-neutraal te bouwen, wordt de luchtdichtheid en thermische isolatie van gebouwen de komende jaren belangrijker. Medewerkers van BAM vertellen in deze video over de passiefhuis renovatie.

Commercial - Jaarbeurs Utrecht

Elektrotechniek 2016 toont de nieuwste innovaties in praktijk. In een woning, in de industrie, in de utiliteitsbouw en in de infrastructuur en energie. In de jaarbeurs worden die omgevingen op spectaculaire wijze nagebouwd.

Bedrijfsvideo - Franstalig

Scholz Benelux est un bureau commercial qui fournit des clients en toutes des sortes applications (beton, asphalte, peinture et vernis, matieres plastiques, papier, WPC, caoutchouc, etc) et qui ailleurs supporte ses clients avec la connaissance necessaire pour ainsi

Bedrijfsvideo - Duitstalig

DICTATOR ist eine weltweit tatige Unternehmens-gruppe mit Schwerpunkt Europa. Der Hauptsitz liegt in Neusass bei Augsburg.
Unsere Produkte werden in eigenen Fertigungsstatten in Europa hergestellt.

Animatievideo - Engelstalig

From a single depot to a multinational rental business, MCS-rm, offers everything required to manage, control and improve the efficiency and profitability of your hire operation. With the broadest choice of functionality and integration options.